Escoles de dansa

En cada edició es conviden diferents escoles d’estils diversos a participar ens els espectacles del cicle. Mostres d’uns 15 minuts del que han après els alumnes. En cada jornada participen dos escoles que precedeixen l’espectacle de les professionals.


Divendres 25 de Març

És la principal escola en xarxa de dansa irlandesa i anglès del sud d’Europa, vinculada a la Irish World Academy de la University of Limerick i present a les províncies de Barcelona i Girona.

A Girona les classes es realitzen al Centre Cívic Ter

L’Escola Avançaofereix classes per a tots els gustos i edats; Danses urbanes, zumba, flamenco, sexy style, balls de saló, dance fitness, salsa i bachata, entre d’altres.

Ubicada al barri de Vista Alegre de Girona


Dissabte 26 de Març

A l’escola Grimaldi Dance es realitzen classes tant presencials com online, de Salsa Cubana, Salsa, Bachata i balls nupcials.

Escola ubicada principalment a Banyoles

Dinora Valdicia Espai Creatiu es un Espai de Coworking Cultural i Creatiu i alhora un espai de formació en Dansa. Moviment i Expressió.

Espai Creatiu ubicat al barri Pla de Palau de Girona


Divendres 22 d’Abril

Fodansa té per objectiu fomentar l’exhibició i la difusió de les arts escèniques a través de projectes que utilitzen l’art i la cultura com a eina de transformació social.

Classes a diferents equipaments, entre ells al Centre Cívic Pont Major

Algarabía neix de l’esforç de la seva impulsora, Mari Burdalo, amb la premisa de fomentar les sevillanes i la rumba. Ella i altres professores ofereix classes a diferents equipaments municipals.

Entitat ubicada a Salt, organitza cursos a diferents equipaments municipals de Girona


Divendres 27 de maig

Erïc Ostwald va fundar aquesta escola a l’Empordà, que ofereix classes de Zumba, Flamenc, Salsa, Bachata i dansa del ventre. Hi ha propostes per todes les edats

L’escola està ubicada a Palafrugell.

Es tracta d’un centra de dansa multidisciplinar on s’ensenya Lindy Hop, balls llatins, balls de saló, zumba, urban dance… Un espai on aprendre a ballar en un ambient màgic, socialitzar i gaudir del moviment amb la música.

Escola ubicada a Girona.