El Projecte

Destil·lant Dansa es va iniciar el gener del 2014, Impulsat per el Centre Cívic i per vàries entitats i associacions vinculades al Centre. Amb la convicció que la dansa pot ser i ha de ser un instrument a l’abast de tothom, Destil·lant Dansa vol anar més enllà d’una simple proposta escènica i adreçar-se també al barri de Pont Major.

Després de 5 anys d’inactivitat, el projecte torna a arrancar amb força, al 2022, amb l’impuls de la direcció del Centre Cívic i de Noemí Osorio, directora artística del projecte.

Aquesta proposta renovada s’adreça a l’alumnat de centres de dansa i grups de ballarins amateurs de la ciutat per a que mostrin, al públic interessat per la dansa, els seus treballs i creacions, versàtils en quan a estils i que finalitza amb un espectacle final per part de ballarins professionals.

Durant la primavera, es realitzaran quatre jornades, amb la idea que aquestes siguin temàtiques. Cada jornada tindrà una durada aproximada d’una hora i hi participaran dues escoles de dansa o grups de dansa amateurs, i, un tancament realitzat per una Cia. o artista emergent o professional de dansa, en ocasions amb música en viu en escena

Amb DESTIL.LANT DANSA, a més a més de visibilitzar i valorar el treball de les escoles de dansa locals i dels grups de dansa amateurs. volem incentivar l’educació artística, la creació, la difusió i el coneixement de la dansa tot posant en contacte escoles i grups amb professionals de la dansa.

L’entrada és gratuïta i es reservarà un nombre d’entrades per a públic procedent de les escoles i/o grups amateurs participants que determinarem en cada actuació. La resta d’entrades restaran obertes al públic fins omplir l’aforament. La costum també vol que després dels espectacles hi hagi un moment d’esbarjo on públic, alumnes i professionals comparteixen la pista de la sala polivalent del centre cívic.